Månedlige arkiver: november 2013

Hå Kommune

Idag tok jeg turen nedover Jæren. Hadde en plan om å kjøre ned til Madland Havn å knipse litt der men den planen forsvant på veien. Første avkjørsel jeg hadde tok meg til Obrestad Havn hvor jeg ikke hadde vært før. At jeg skal tilbake dit er klart etter dagen i dag. Flott sted!

Obrestad Havn (1 of 1)-2

Obrestad Havn_Naust (1 of 1)

Etter dette reiste jeg videre nedover – fortsatt med en plan om kjøre til Madland Havn. Igjen så ble det en annen vei. Når jeg så skiltet inn til Varhaug Gamle Kirkegård så måtte jeg jo bare innom der fant jeg ut. Fikk noen ideer mens jeg kjørte frem til parkeringsplassen så da jeg hadde parkert fant jeg frem et filter fra Lee jeg ville prøve. Det funka bra. Jeg slapp å få så utbrent himmel så filteret sto på hele tiden mens jeg var der.

Kors i solnedgang (1 of 1)-2

Varhaug Kirke_Kors (1 of 1)

Varhaug Kirke_BW (1 of 1)

Lek med lys

I kveld reiste jeg ut for å prøve å leke litt med lys. Siden været ikke er det beste for tiden gikk det i å komme seg ut når det ikke var regnbyger. Jeg fikk tyve minutter på det lengste og det var det jeg endte opp med i kveld. Jeg reiste først inn til Gloppedalsura siden det er helt mørkt der men der regnet det mye mer enn jeg hadde planlagt. På vei utover igjen lysnet det litt igjen og da kjørte jeg til Sikvaland. Er litt mye strølys der men det fikk gå i kveld. Fikk tatt noen bilder men var ikke helt fornøyd så jeg må ut igjen en kveld å prøve mer. Under kommer noen bilder fra i kveld.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 16 - 35mm, ISO640, F/3,5, 16mm, 30 sekunder og croppa.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 16 – 35mm, ISO640, F/3,5, 16mm, 30 sekunder og croppa.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 16 - 35mm, ISO1600, F/3,5, 16mm, 30 sekunder og croppa.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 16 – 35mm, ISO1600, F/3,5, 16mm, 30 sekunder og croppa.

Gamle bilder

Har ikke blitt tatt så mye bilder i det siste. Travelt har det vært og været har heller ikke vært helt med meg. Fant derfor ut at jeg skulle legge ut noen av de bildene jeg har tatt i løpet av det 12 – 13 månedene men som jeg ikke har lagt ut. De kommer under her.

StolpeDet oppfor her er fra Petra i Jordan.

sandnesbynight (1 of 1)Sandnes en sen natt. Var noe tåke ute men fint var det.

Regn (1 of 1)-004En stor regnbyge på vei i Kalatrava i Filippinene.

Pano (1 of 1)-2Et panorama i Petra.

Elva_Fjell (1 of 1)-2Ei elv i Årdal.