Månedlige arkiver: januar 2014

Stavanger

Hadde meg en runde inn til Stavanger i kveld. Været var bra og det var lite til nesten ingen vind. Hadde ingen spesielle planer annet enn å tusle rundt å se om jeg fant noe å fotografere. Noen bilder ble det men jeg skal ta meg noen flere turer i løpet av våren.

Old_Stavanger_14Jan14 (1 of 1)-2
Fra Stavanger sin gamle bebyggelse.

Vågen_Stavanger_14Jan14 (1 of 1)-2

Vågen i Stavanger.

Neon

Igår kveld reiste jeg ut en tur for å ta noen bilder av et tre på Ålgård. Været var nesten slik jeg ville når jeg reiste ut men det slo om da jeg kom frem til det verre. I stedet for opphold og ingen vind ble det regn og akkurat litt for mye vind til at jeg fikk det som jeg ville. Siden det var misslykka reiste jeg ned til Sandnes igjen og endte opp på Kvadrat og Biltema. Fikk en idè på veien at jeg ville ta bilder av neon i vannpytter. Ble relativt fornøyd med bildene så jeg skal ut igjen ved en annen anledning å ta flere.

Kvadrat_natt_neon_08Jan14_kopi (1 of 1)

Biltema_natt_neon_08Jan14_kopi (1 of 1)

Nyttårsaften 2013/2014

I natt gikk året fra 2013 til 2014. Siden jeg hadde en edruelige kveld hadde jeg kameraet og stativ med så jeg kunne få tatt bilder av rakettene som ble skutt opp. Været viste seg ikke fra sin beste side og bød på både vind og regn. Det skapte noen få utfordringer men ikke mer enn at jeg fikk tatt noen bilder. Under kommer noen jeg var fornøyd med.

Raketter (1 of 1)-3

Raketter (1 of 1)-4

Raketter (1 of 1)-5

Raketter (1 of 1)-6

Raketter (1 of 1)-7