Månedlige arkiver: februar 2014

Langs havet

Idag kjørte jeg ned til Madland Havn først for å ta noen bilder av båtvraket som ligger i steinene der. Hadde en idè hvordan jeg ville ha bildene men jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd. Får prøve igjen en annen gang. Været var greit idag. Det var stort sett opphold når jeg var ute men det blåste jo litt som vanlig. Under kommer et bilde fra vraket.

Båtvrak_Hellestø_16Feb14 (1 of 1)-2

Etter dette kjørte jeg ned til Kvassheim Fyr. Hadde ingen planer så jeg bare kjørte av der for å se om det åpenbarte seg noen muligheter. Jeg endte bare opp med å ta noen få bilder der før jeg kjørte nordover igjen. Et av de kommer under her.

Sunset_Kvassheim_1x1_C_16Feb14 (1 of 1)-2

På vei hjem løsnet det litt i været og skyene forsvant nok til at solen kom frem skikkelig og kunne gi en liten solnedgang. Jeg har hatt en idè ei stund om et bilde jeg ville ta når det er solnedgang så på veien hjem fant jeg ut at jeg ville ta et prøvebilde. For å ta det måtte jeg dit hvor jeg har sett for meg at bilde måtte tas og det var ved Hellestø. Bildene jeg tok ble ikke helt som jeg hadde tenkt så lærdommen til neste gang er å være tidligere ute slik at jeg får kommet meg til rett sted i tide for det nådde jeg ikke idag. Helt greit var det uansett siden solen forsvant i skyene før havet tok den. Bilder ble det uansett så noen av de kommer under her.

Hellestø_Fyr_Sunset_BW_16Feb14 (1 of 1)-003

Hellestø_Fyr_Sunset_C_16Feb14 (1 of 1) - Kopi

Madland Havn

Reiste ut en tur i dag for å fotografere litt. Hadde ikke noe mål eller mening så jeg bare kjørte rundt om til jeg endte opp på Jæren. Madland Havn er jo et sted jeg har vært en god del ganger det siste året men jeg liker meg der så jeg kommer nok til å reise dit flere ganger. Av de 169 bildene jeg tok idag var jeg bare skikkelig fornøyd med et og det kommer under her.

Madland Havn_10Feb14_BW (1 of 1)-2