Månedlige arkiver: juni 2014

Instagram

Jeg deler en del bilder på Instagram og under denne posten legger jeg ut bilder som blir lagt ut der. Flesteparten av bildene jeg deler der blir også lagt ut her men innimellom tar jeg bilder med iPhonen som redigeres på mobilen bare. De kommer under her!

20140629-160307-57787508.jpgFerjen mellom Stavanger og Tau – Hardanger

Les videre

Lista Vindpark

I går kjørte jeg den ytre veien på Lista – Fv654. Jeg ville kjøre den for å se havet samt naturen. Jeg hadde ikke tenkt over at det var der vindmøllene var bygget. Da jeg så dem måtte jeg jo stanse så jeg fikk tatt noen bilder av dem. Siden det ikke var planlagt visste jeg ikke helt hvor jeg skulle gå så jeg bare stoppa ved den første veien jeg så som gikk i retning vindmøllene. Selvfølgelig var det port så jeg måtte gå innover men det var bare forfriskende i vinden. Etter noen hundre meter ble jeg passert av en kar i bil som kjørte oppover. Tenkte ikke mer over det enn at han måtte ha nøkler til bommen. Mannen i bilen viste seg å være en bonde som var ute å så etter sauene sine som beita inne på området. Jeg traff han igjen litt seinere og kom da i snakk med ham. Hyggelig kar var det som tilbød seg å kjøre meg opp til topppunktet siden jeg var et godt stykke derfra. Det sparte meg for mye tid og krefter så etter en liten sightseeing blant vindmøllene ble jeg satt av på toppen. Flott utsikt som anbefales men det kunne med fordel vært litt mindre vind. Ifølge bonden kunne en se nordover til Eigerøy ved Egesund på klarværsdager. Igår var det noe disig ute så jeg så ikke øya.

Jeg likte turen utover Listalandet så der skal jeg igjen ved en annen anledning! Nedenfor kommer et par bilder fra turen.

Brådland

Hadde meg en tur inn til Frafjord i går ettermiddag. Planen var å fotografere litt ved Månafossen men det var så mange biler som kjørte dit at det gadd jeg ikke. Reiser heller opp en annen dag med mindre folk. I stedet endte jeg opp på Brådland som ligger innerst i Frafjord. Der var jeg helt alene. Har sett før at det ligger et fossestryk i elva der men aldri vært der. Siden jeg droppa Månafossen tok jeg turen dit heller. Selve Brådlandsåna går et godt stykke oppover i dalen. Jeg holdt meg til den delen som ligger rett innenfor gården på Brådland. Gikk et stykke opppover derfra. Kommer nok til å ta turen lenger opp en annen dag. Været igår var kjempeflott med blå himmel og varmt. Ble avbrutt littegranne med noen skyer men de forsvant etter kort tid. Nedenfor kommer noen av bildene fra turen.

Tungenes

I kveld hadde jeg en tur ut til Tungenes i Randaberg. Det er noen år siden jeg sist var der der så da ble det der jeg tok turen i kveld. Jeg må si at det var så mange motiv der at jeg bare beveget meg rundt om 300 meter i løpet av et par timer. Det var stadig noe nytt som fanga interessen min så der skal jeg garantert tilbake. Under kommer noen av bildene fra turen.

I Hunnedalen og litt til

Hadde en plan om å ta bilder av Kvitingen i Hunnedalen i går men fant fort ut at jeg ikke hadde skotøy med meg til å krysse elven for å komme dit jeg måtte. Prøver igjen en annen gang. Siden jeg ikke endte opp der kjørte jeg nedover i dalen igjen. Når jeg kjørte opp til Kvitingen så jeg en foss lenger nede i dalen som jeg stoppa med. Der viste det seg å være et lite mekka for meg som liker å ta bilder av vann i bevegelse. Der var det mange småfosser og stryk så tiden gikk utrolig fort og jeg skal garantert opp dit igjen. Nedenfor kommer noen av bildene fra turen.

Siden kvelden var så flott igår endte jeg opp med å kjøre ut til Bore om kvelden for å ta noen solnedgangsbilder. Et av de kommer her.

Solnedgang_Bore_01Jun14 (1 of 1)-2