Månedlige arkiver: januar 2015

Borestranden etter Nina

Idag reiste jeg ut til Borestranden for å fotografere. I helga da Nina var på besøk var jeg på jobb så jeg gikk glipp av vinden og bølgene. Kjedelig men slik er det nå i blant. Når jeg idag hadde fri så måtte jeg jo benytte anledningen til å se herjingene etter helgens uvær. Det var meldt oppholdt og lettskya i ettermiddag så jeg reiste ut etter lunsj og jammen slo det ikke til. Vind var det, mye vind men det var stort sett opphold. Hadde et par småbyger men ikke noe som jeg ble plaga av. Folk var det nesten heller ikke ute. Så vel to – tre stykker bare når jeg var der. Passa meg helt fint for da kunne jeg fotografere hvor jeg ville uten å være redd for at noen kom i veien. At bølgene hadde herja var lett å se. Bølgene gikk helt inn til der hvor sanddynene begynte så det var ikke mye strand å gå på.

Jeg fant et lite stykke å gå på men det varte bare i ti minutter for da kom det ei bølge som jeg ikke så. Det resulterte i at jeg ble våt opp til knærne så jeg fant meg et område litt lengre oppe etterpå. Jeg pleier å ha relativt god kontroll når jeg er ute men den bølgen kom litt vel overraskende på meg. Et øye rundt meg og et øye i kameraet er malen når jeg er ute i dårlig vær men idag ble jeg tatt på senga. Siden jeg ikke hadde tørre sokker med meg bare fortsatte jeg å fotografere. Kunne ikke gi meg selv om jeg var våt på beina. Måtte utnytte været mens lyset var der. Nedenfor kommer noen av bildene fra idag!

Nyttår 2014/2015

Nyttårsfeiringen ble som sist – stille og rolig. Jeg, sammen med noen kollegear skulle på jobb 1. Nyttårsdag så vi spiste en bedre middag sammen og bare slappa av. Jeg hadde jo en plan om å fotografere raketter ut på kvelden så det ble en edru kveld. Hadde bare været vært bedre så hadde det vært perfekt for det var mange raketter. Store og fargerike. Desverre så var det noe vind og det yret kraftig i timen rundt midnatt så det ble så som så med bildene. Fikk tatt noen men det var mange som ble forkasta på grunn av dråper på linsa. Under kommer noen jeg ble fornøyd med!