Sogndalstrand

Hadde meg en runde ned til Sogndalstrand i ettermiddag. Det er et lite tettsted sør i Rogaland helt ved kysten som ble fredet i 2005 og det er mange flotte gamle bygninger som er verdt å ta en kikk på samt bare å rusle rundt å slappe av. Jeg hadde med meg min nyinnkjøpte 50mm fra Sigma og ei 24 – 105mm fra Canon nedover. Det ble stort sett til at jeg tok flest bilder med Sigmaen. Mest fordi jeg ville teste den skikkelig. Er så langt veldig fornøyd med mitt siste innkjøp! Været var helt greit med noe vind og overskyet.


Her er et lite galleri av noen av bildene jeg tok idag. Alle er tatt med Sigma 50mm F/1.4 Art.

Åna Sira (1 of 1)-001
Avslutter med dette bildet fra Åna Sira.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.