Aleksander Kielland – monumentet 08Jul13

Tok meg en kveldstur ut til Aleksander Kielland – monumentet i går kveld. Siden jeg ikke visste helt hvor jeg parkerte kjørte jeg litt feil til å begynne med men jeg fant frem til slutt. Jeg hadde spurt en tidligere kollega til råds siden han bor der ute om hvor jeg skulle parkere. Skiltet som viser vei til parkeringen var noe skjult bak noen busker når en kom kjørende fra sør men fra nord så jeg det med en gang. Selvet monumentet er bare en 5 – minutters gange unna. Kom litt senere i gang enn jeg hadde tenkt men bilder ble det tatt og noen få ble jeg sånn passe fornøyd med. De to jeg jeg likte best ligger under her.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24mm 1.4, F16, ISO320, 301 sekunder og Lee Big Stopper.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24mm 1.4, F16, ISO320, 301 sekunder og Lee Big Stopper.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24mm 1.4, F2.2, ISO200 og 1/30 sekunder.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24mm 1.4, F2.2, ISO200 og 1/30 sekunder.

Jeg reiser nok ut dit en annen gang når himmelen er litt mer spektakulær.

En tanke om “Aleksander Kielland – monumentet 08Jul13

  1. JK

    Må være en dårlig kollega som er så dårlig til å vise vei 😉
    Kjekt å treffe deg igjen. Bra side med bra bilder 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.