Brusand og Vindmøller – Torsdag 19 Juni 2013

Sist torsdag fant jeg ut at jeg ville ut å ta noen bilder nede ved Brusand på Jæren. Jeg var der for ei uke siden å kikka litt siden jeg aldri har vært der nede. Stranden var helt enestående. Lang og brei på sørsiden og i nord noe mer steinete. Mange gode motiv så jeg så der skal jeg ned flere ganger. Den eneste nedturen var at siden jeg ikke har vært der før så bomma jeg litt på når sola forsvant. Jeg kom ned dit rundt om klokken 2200 om kvelden og da var solen borte men siden jeg hadde reist hele veien fra Sandnes fant jeg ut at jeg ville ut å gå litt allikevel. Noen motiv måtte det jo være… I løpet av tiden jeg var der ble det bare et jeg var fornøyd med og det kommer nedenfor her.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24 mm F1.4, 181 sekunder lukkertid, F11, ISO100, Lee Big Stopper.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24 mm F1.4, 181 sekunder lukkertid, F11, ISO100, Lee Big Stopper.

Legger ved et bildet fra rekognoseringsturen min fra første turen slik at en ser stranden for hva den er i dagslys.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24 - 105mm F4 IS USM, 24mm, F11, 1/250 sekunder, ISO100.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24 – 105mm F4 IS USM, 24mm, F11, 1/250 sekunder, ISO100.

Etter at jeg var ferdig med bildene jeg ville ta der rusla jeg mot bilen igjen. Begynte å kjøre og fant ut at hjem ville jeg jo ikke. Bestemte meg der og da for å kjøre opp mot vindmølleparken og mot Bue. Det var jo en flott klar kveld med nesten ikke noe vind ute.

På Høg – Jæren så jeg vindmøllene rotere med vinden. Jeg kjørte på sørsiden av de og i det jeg passerte så jeg et mulig motiv så jeg stoppa bilen. Pakka ut kameraet fra sekken og tok stativet med meg. Så etter noen bilder at jeg ville ha på et filter så jeg henta det kjapt fra bilen og knipset videre. Resultatet fra det bildet jeg likte best kommer under her.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24mm F1.4, 1 sekund lukkertid, F7,1, ISO100, Lee ND6.

Canon EOS 5D Mark III, Canon 24mm F1.4, 1 sekund lukkertid, F7,1, ISO100, Lee ND6.

Etter dette kjørte jeg bare rundt på måfå en god stund før natten tok meg og senga ropte. Satser på en tur i morgen (søndag), men ser været an noe…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.